PIZZA APETITO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4179 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Apetito. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 1:20 Super lekker, en de pizza was al veel vroeger aangekomen dan ik had verwacht
2 dec 2022 om 16:32 Snelle levering en zeer lekkere pizza's! Ik ga hier zeker nog eens bestellen!
28 nov 2022 om 18:48 Beste pizza van het stad
26 nov 2022 om 15:00 Heel lekkere pizza, vers, goede prijs/kwaliteit
24 nov 2022 om 23:20 De 3 Extra bestelde en betaalde ingrediënten ontbraken (olijven, kappertjes en ansjovis)…. Spijtig, want ik had geen tijd (moest gaan werken) om op een correcte pizza te wachten…
23 nov 2022 om 18:05 De bestelling was fantastisch de courir deed het heel goed hij was heel vriendelijk
21 nov 2022 om 5:47 I don’t ask to be hot chilly I just want normal pizza my son cannot eat pizza
20 nov 2022 om 13:00 15 pizzas besteld voor een feest. Heel lekker en op het aangegeven tijdstip geleverd.
20 nov 2022 om 7:48 heerlijke pizza met zichtbare extra betaalde toppings ... maar hij mocht wel wat warmer zijn .... volgende keer zeker terug APETITO !!
19 nov 2022 om 11:34 De eerste maal dat de levering zo laat was waardoor de pizza koud was. Heb hem dan zelf nog maar even in de oven gestoken. Was een beetje een teleurstelling want gewoonlijk is alles top.
19 nov 2022 om 8:29 Voor mij blijft apetito de beste! Bedankt Toppers!