PIZZA APETITO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4509 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Apetito. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2024 om 19:13 Lekker eten niets op aan te merken!
15 jun 2024 om 9:03 Ik had besteld om af te halen. Mijn pizza was perfect op tijd klaar toen ik aankwam in het restaurant. Zowel de eigenaars als het personeel zijn altijd vriendelijk. De pizza was zeer lekker. Goede ratio kaas/groenten, bodem perfecte dikte! Aanrader!
13 jun 2024 om 19:07 Heel lekker en snell bezorging door sultan
11 jun 2024 om 23:02 I ordered chicken kapsalon, which, unfortunately was not tasty at all.
10 jun 2024 om 19:38 Echt top!
10 jun 2024 om 19:37 Heel lekker, Echt top!
10 jun 2024 om 16:43 Heel lekker
10 jun 2024 om 11:04 We ordered 7 different pizzas. General impression was moderate. 4 seasons whiteout artichokes? Seasoning was not as expected. No value for the price. Because of the long delivery time, the pizzas were not warm enough.
5 jun 2024 om 6:44 Pizza was oké but the chicken wings were burned en oven fries were not crispy at all.
3 jun 2024 om 21:59 We hadden een verkeerde bestelling gekregen maar het was ook lekker. Nadien heeft de pizzaria zelf gebeld dat ze de verkeerde bestelling hadden meegegeven. Ik zei dat het oke was. Maar toch de juiste bestelling geleverd. Echt top!
3 jun 2024 om 0:16 Ze hadden de foute pizza geleverd. Nadat ik had gebeld stonden ze 15 minuten later met de juiste voor de deur. Foutjes kunnen gebeuren maar dit was mooi opgelost. Top service!
31 mei 2024 om 16:11 Was helemaal in orde! Aanrader